Dragnea: Mulți ar trebui să îl citească pe Eminescu, să vadă diferența dintre abordarea superficială și cea profundă

| 15 ian, 21:22

Președintele PSD Liviu Dragnea, prezent la Piatra Neamț pentru ședința Comitetului Executiv al PSD, a mers vineri la statuia lui Mihai Eminescu pentru a depune o coroană de flori de Ziua Culturii Naționale. Liviu Dragnea a precizat că PSD a avut inițiativa ca ziua de 15 ianuarie să fie Ziua Culturii Naționale.

'Am fost împreună cu organizația PSD Neamț la statuia lui Mihai Eminescu. Am depus acolo o jerbă pentru a aduce omagiul nostru de ziua lui. PSD a avut o inițiativa bună atunci când a legiferat ca Ziua Culturii să fie ziua marelui poet. Iar ceea ce a spus Mihai Eminescu tot timpul este valabil și astăzi. Ar trebui mulți să îl citească pe Mihai Eminescu pentru a vedea care este diferența dintre o abordare superficială a vieții și o abordare profundă', a declarat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 23:46
liviuioan
.... la mijloc de codru - des ....
* Cat despre inteligenta noastra - o generatiune de amploaiati... de semidocti... oameni care calculeaza cam peste cati ani or veni ei la putere... inteligenta falsa, care cunoaste mai bine istoria Frantei decat pe cea a ROMANIEI, fii unor oameni veniti din toate unghiurile pamantului...... Geniu Pustiu-- MIHAI EMINESCU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ