Preşedintele PSD, despre colaborarea cu UNPR

| 18 ian, 14:40

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că a vorbit cu fostul șef al partidului Victor Ponta despre discuția pe care acesta a avut-o cu liderul UNPR Gabriel Oprea pe marginea listelor comune și a posibilității continuării colaborării dintre cele două formațiuni, precizând că o decizie finală în acest sens va fi luată după consultarea tuturor organizațiilor.

"Am știut că merge la UNPR (n.r. — Ponta). Înainte să ajungă la UNPR m-a sunat și mi-a spus că întârzie puțin, pentru că a fost sunat de domnul Gabriel Oprea și nu avea cum să refuze. Am discutat cu Victor lucrul acesta (n.r. — despre listele comune, despre o continuare a colaborării cu UNPR) și am spus ceea ce am spus și public. Sunt unii colegi, președinți de organizații, care ar dori sau care ar agrea această candidatură comună, alții nu. Acesta a fost motivul pentru care le-am cerut tuturor ca, în aceste două săptămâni, să discute cu organizațiile de partid, ca atunci când vom lua decizia finală săptămâna viitoare, după întâlnirea cu grupurile parlamentare, fiecare să-și spună un punct de vedere având în spate o legitimitate largă din cadrul organizației, pentru că este o decizie extrem de importantă. Poate fi chiar o decizie strategică politica de alianțe", a precizat Dragnea, la sediul partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 23:59
raryMenna
is clomid bad for your liver
Preferably, the compositions comprise at least about 1 to about 25 of a CoQ10 molecule, e where can i buy clomid over the counter Can I Take Probiotics at the Same Time as Antibiotics

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ