Dragnea îl invită pe Ponta să candideze la parlamentare: Trebuie să rămână în politică

| 16 ian, 15:30

Liviu Dragnea a anunţat că Victor Ponta este valoros pentru politică şi că fostul premier trebuie să candideze în continuare pentru un loc în Parlament. Ponta îşi arătase şi el disponibilitatea de a candida, în cazul în care primeşte susţinerea partidului.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamț, că Victor Ponta trebuie să rămână în continuare în politică și să candideze la alegerile parlamentare.

Declarația liderului PSD vine în contextul anunțului făcut de Ponta că va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

"Este un anunț firesc, am avut discuția asta cu el, a spus că vrea să candideze și noi vrem să candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut ieșiri publice împreună, vom avea și ieșiri publice împreună. Este firesc să candideze la Gorj. Victor Ponta nu trebuie să iasă din politică. Chiar dacă are o perioadă acum când e mai puțin prezent în politică, trebuie să rămână în politică. Este un om politic valoros și de viitor. Repet, îl încurajez să meargă mai departe cu acea fundație și abia aștept să fiu invitat la lansare când devine oficial, când ies actele de la instanță", a afirmat Dragnea.

Nici Victor Ponta nu a exclus o candidatură, dacă va fi pus pe liste.

"Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoși și toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceștia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj — n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulțumită", a precizat Victor Ponta într-o emisiune tv, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre o candidatură în 2016: Dacă ei mă vor, eu îi vreau

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ