Dan Mihalache îl atacă pe Victor Ponta: Scrie prostii pe Facebook

| 17 ian, 14:42

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, îl atacă pe fostul premier Victor Ponta pe seama declaraţiilor acestuia din urmă despre situaţia din Republica Moldova. Ponta acuzase autorităţile, şi în primul rând pe preşedinte, că nu fac nimic în plină criză în ţara vecină şi că, mai mult, Klaus Iohannis a plecat în vacanţă.

Dan Mihalache îl acuză pe Victor Ponta că nu se foloseşte de relaţiile sale cu forţele politice din Republica Moldova, pentru a împiedica agravarea crizei guvernamentale.

"În loc să scrie prostii pe Facebook despre președinții Iohannis și Timofti, domnul Victor Viorel Ponta, dacă era atât de interesat despre destinul Republicii Moldova, ar fi putut să facă câteva lucruri mai simple. De pildă, să vorbească cu partenerii lui politici din Republica Moldova, să îi sfătuiască să nu destrame coaliția de guvernare. Să-i întrebe de ce era nevoie ca Guvernul Streleț să fie înlocuit... Să-i îndemne la prudență și să-i descurajeze pe prietenii săi, cu care are atatea poze, în dorințele de a acapara toată puterea politică în statul vecin. Victor Viorel Ponta știe foarte bine realitățile politice din Republica Moldova și tocmai de aceea atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simț", a scris Dan Mihalache pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a avut o serie de ieşiri în ultimele zile pe tema Republica Moldova. El a acuzat autorităţile de la Bucureşti că în ultimele două luni au reuşit să exporte peste Prut "prostia, miopia şi dezinteresul caracteristic", iar, când cei de la Chişinău aveau cea mai mare nevoie de sprijin, liderii politici au plecat în vacanţă, aluzie la preşedintele Klaus Iohannis.

"Exact când era nevoie mai mare la București și Chișinău, sunt cei mai slabi și inadecvați lideri! Am văzut că Președintele Timofti al Moldovei (un om de treabă și bun la suflet, dar total rupt de realitate și influențat negativ de oameni cu resentimente personale) tocmai l-a decorat pe Președintele Iohannis (cel care a "contribuit" mult în ultimul an la situația Moldovei prin faptul că nu a făcut absolut nimic!). Cred că amândoi merită să fie decorați de Vladimir Putin pentru modul în care dau pe tavă Moldova înapoi Rusiei (după ce în 2014 frații noștri de peste Prut ajunseseră în cel mai apropiat punct de România și Europa din ultimii 75 ani)", a scris Ponta vineri pe Facebook.

Citeşte şi: Ponta: Când cei de la Chişinău aveau cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, liderii au plecat în vacanţă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 23:29
alexandru valeriu
?
Asta nici nu tace dar face numai prostii.
Ponta vinovat de buna guvernare-inadmisibil pt.gasca externa si cozile de topor de acasa .
24 ian, 23:28
alexandru valeriu
?
Asta nici nu tace dar face numai prostii.
Ponta vinovat de buna guvernare-inadmisibil pt.gasca externa si cozile de topor de acasa .
17 ian, 23:00
pix
acelasi
MAHALACHE, MAHALACHE... VIOREL???
17 ian, 18:48
liviuioan
.... nici iarna - nu dorm !
--- MI-E frica, sa dorm- singurel < uite ce mai sforaie , el >---vorbeste lumea . Draperiile-- de pe vremea lui Ceausescu si calculatoarele lui Basescu ; ele e de vina .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ