UPDATE Președintele Iohannis, întâlnire cu ambasadorii străini: România își menține obiectivul aderării la Schengen

| 21 ian, 09:27

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește joi, la Palatul Cotroceni, cu șefii misiunilor diplomatice acreditați în România. România își menține obiectivul aderării la Schengen, deși, în prezent, spațiul de liberă circulație este pus sub semnul îndoielii, a declarat joi Iohannis.

UPDATE "Spațiul Schengen este pus sub semnul îndoielii. România acționează ca membru al spațiului Schengen (...). Dincolo de circumstanțele prezente, România își menține obiectivul aderării la acest spațiu", a spus șeful statului, la întâlnirea cu șefii misiunilor diplomatice acreditați în România.

Potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale, întâlnirea va avea loc la ora 11,00.

La această întâlnire șeful statului va prezenta direcțiile politicii externe pentru acest an.

Din partea corpului diplomatic va vorbi noul Nunțiu Apostolic în România, monseniorul Miguel Maury Buendia, pe care șeful statului l-a primit marți la Palatul Cotroceni cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare în țara noastră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ