Drona care a filmat primele imagini de la prăbuşirea elicopterului a dispărut

| 18 dec, 2014

O dronă a surprins primele imagini de după prăbușirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, însă aparatul a dispărut.

Bogdan Dumitru, proprietarul dronei, a declarat în emisiunea pentru B1 TV, că aparatul are 800 grame, e dotat cu elici și camere de luat vederi.

Eu am acționat-o cu telecomanda de pe mal”, a spus Dumitru.

”Am aflat pe Facebook că s-a prăbușit un avion în lacul Siutghiol. Am făcut câteva minute până acolo. Cum am ajuns am ridicat drona exact deasupra accidentului. Înainte să ridic drona am stat să mi se localizeze sateliții. Și am mers deasupra incidentului și am început să filmez o pată de ulei și o siluetă a unui om care dădea din mâini. Am văzut o mașină de salvare. Pe dronă sunt imaginile”, a povestit bărbatul.

”Am surprins o pată de ulei și eram fix deasupra siluetei care dădea din mâni. Nu era nimeni pe lângă el (n.r. pilotul elicopterului). Am oprit filmarea, am făcut două poze și am repornit filmarea. Pe urmă am pierdut controlul dronei. Dacă găsim drona se va vedea tot ce era pe mal când am ajuns. Erau localnici pe marginea lacului”, a mai spus Dumitru.

Potrivit acestuia, drona a reușit să filmeze patru minute și jumătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ