Fenomen DUPĂ 250 DE ANI! NASA anunţă că Pământul se va cufunda ÎN ÎNTUNERIC în ajun de Crăciun

| 27 oct, 2014

Stirea ca NASA „a recunoscut” ca Pamantul va fi cuprins de intuneric timp de sase zile, in decembrie, din cauza exploziilor solare „fara precedent” a declansat o adevarata isterie.

Perioada de „intuneric deplin” era intre 16-22 decembrie, plus sau minus doua, trei zile.

„Directorul NASA, Charles Bolden, care a facut acest anunt, a cerut oamenilor sa nu intre in panica. Intunecarea este produsa de furtuna solara, cea mai puternica din ultimii 250 de ani, insa, in ciuda faptului ca va dura sase zile, oamenii nu vor experimenta situatii de stres major, nu se vor produce dezastre, ci se va inlocui lumina soarelui cu electricitatea!”

Stire publicata initial pe un site nu tocmai de incredere a penetrat si marile publicatii, in lipsa de senzational si din prostul obicei de a nu mai verifica. Fiind preluata si pe retelele de socializare, s-a declansat o isterie apocaliptica.

Din nou au iesit din scorburi adeptii patimasi ai sfarsitului lumii. „Expertii” in crestinism si in Islam au elaborat teze cu privire la fenomenul prezicator de nenorociri. Cand „gluma” s-a ingrosat, NASA a dat dezmintire ca ar fi anuntat o asemenea bazaconie. „Ziaristi din toate tarile uniti-va!” si verificati stirile, cam asa a sunat indemnul NASA.

 

Tag-uri: Craciun, fenomen, nasa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 2014
ROmania
Cind esti boul baltii , publici asemenea timpenii. Nici glumea nu e, nici spierietoare nu e. Gura casca va crede ce scrie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ