După Simona Halep, un alt nume sonor a abandonat turneul de la Beijing

| 03 oct, 2014

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a părăsit turneul WTA de la Beijing din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, alăturându-se astfel româncei Simona Halep, a doua favorită a competiţiei, care s-a retras, joi, de la Openul Chinei tot din cauza unor probleme medicale.

Serena Williams (33 ani) ar fi trebuit să joace în sferturile de finală cu australianca Samatha Stosur (nr. 21 mondial), în timp ce Simona Halep urma să o întâlnească în aceeaşi fază a competiţiei pe Ana Ivanovic (Serbia/cap de serie nr. 9).

De menţionat că Wiliams a abandonat şi la precedentul turneu la care a participat, cel de la Wuhan, după ce i s-a făcut rău în primul set al meciului cu franţuzoaica Alize Cornet, primul pe care l-a disputat după câştigarea celui de-al 18-lea său titlu de Mare Şlem, la US Open.

La Openul Chinei de la Beijing, campioana americană a avut nevoie de trei seturi pentru a o învinge în optimi pe Lucie Safarova din Cehia (6-1, 1-6, 6-2).

Serena Williams urmează să susţină o conferinţă de presă, vineri după-amiază în capitala chineză, pentru a oferi detalii în legătură cu acest nou abandon.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ