E OFICIAL: UDMR a decis să iasă de la guvernare

| 13 dec, 2014

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) a aprobat, sâmbătă, cu mare majoritate de voturi, propunerea ca Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) să iasă de la guvernare, înregistrându-se trei voturi împotrivă şi şapte abţineri.

Propunerea pentru ieşirea de la guvernare a fost făcută pe 27 noiembrie, la Cluj, de Consiliul Permanent al UDMR.

'Recomandarea Consiliului Permanent pentru Consiliul Reprezentanţilor Unionali (...) este ieşirea din coaliţia de guvernare şi continuarea a ceea ce ştim noi foarte clar că trebuie făcut, ne întoarcem şi ne vom ocupa de comunitatea noastră, de problemele comunităţii noastre şi în parlament vom susţine toate demersurile care înseamnă un pas pozitiv în ceea ce priveşte comunităţile, oamenii, cetăţenii şi viitorul lor', declara atunci preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor mai spunea că stabilitatea Guvernului Ponta nu depinde de prezenţa UDMR la guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
tyrex
Kurvele astea imputite si nenorocite la comanda kriminalului de Viktor Orban dezerteaza a nu stiu cata oara ca sa faca jocul amicului bashinescu. Cata mizerie si jigodism la aceasta adunatura de zdrente si tradatori care fara rusine se muta dintr=o barca in alta numai si numai sa fie la guvernare si sa santajeze in cel mai mizerabil mod cu cele 7 procente de kakat care le au orice guvern ca sa rupa ei tara in doua. Siktir cu hoiturtile astea in putrefactie ca numai rau si dezbinare aduc. De nu i-ar primi nici pamintul in mama lor de jeguri umane.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ