Economica.net: Autostrada Comarnic-Braşov - Lucrările încep în aprilie, va fi gata până în 2017. Taxă - 7 lei

| 16 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că lucrările la autostrada Comarnic-Braşov vor începe în luna aprilie a acestui an. Autostrada va fi gata până în 2017.

Costurile estimate se vor ridica la valoarea de 1,8 miliarde de euro, echivalentul a 28 de milioane de euro pentru fiecare kilometru, a declarat premierul Victor Ponta.

Potrivit oficialului, în Memorandumul semnat de autorităţile române cu reprezentanţii consorţiului Vistrada Nord, câştigător al licitaţiei pentru lucrările la tronsonul Comarnic-Braşov, se prevede ca semnarea contractului să aibă loc până de Paşte, respectiv 20 aprilie, iar lucrările să demareze până la finele lunii aprilie.

"Practic, partea de proceduri de selectare a consorţiului s-a finalizat. Câştigător este consorţiul Vistrada. În acest moment se derulează negocieri pentru finanţarea proiectului cu băncile comerciale. În mod normal, până pe 20 aprilie trebuie să putem să semnăm, practic, contractul şi să inaugurăm organizarea de şantier atât dinspre Comarnic, cât şi dinspre Cristian. Autostrada va avea 53 de kilometri plus şapte kilometri de drumuri de legătură în aşa fel încât să se lege de Centura municipului Braşov', a afirmat Ponta.

Citește mai mult pe economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ