Elena Băsescu: Premierul Victor Ponta înjură şi jigneşte când nu ştie ce să facă

| 16 ian, 2014

Rezoluţia adoptată, joi, în PE privind libera circulaţie este o lecţie bună pentru Guvernul de la Bucureşti despre cum poate fi protejată imaginea României în UE, a declarat Elena Băsescu, adăugând că Victor Ponta înjură şi jigneşte când nu ştie ce să facă, relatează Mediafax.

Europarlamentarul PDL a luat cuvântul după ce PE a adoptat, joi, o rezoluţie privind libera circulaţie.

"Am susţinut această rezoluţie pentru că ea întăreşte un principiu fundamental: toţi cetăţenii europeni sunt egali şi beneficiază de aceleaşi drepturi şi obligaţii în cadrul UE. Totuşi, este o lecţie foarte bună pe care o primeşte guvernul socialist de la Bucureşti privitor la ce trebuie făcut, cum trebuie procedat pentru ca imaginea României în Eruopa să fie apărată şi protejată corect", a spus Elena Băsescu.

Ea a folosit acest prilej pentru a lansa un atac la adresa premierului Victor Ponta.

"Rezoluţia este o dovadă că dialogul şi respectarea principiilor şi valorilor europene sunt mai eficiente decât logica strâmbă a premierului Ponta care, atunci când nu ştie ce să facă, începe să înjure şi să jignească. Pe de altă parte, sper că toţi politicienii europeni vor înţelege că retorica etnică este o mare greşeală şi nu serveşte construcţiei Europei unite", a precizat Elena Băsescu.

Rezoluţia a fost propusă de eurodeputaţi din mai multe grupuri europene. Dintre europarlamentarii români au participat Marian-Jean Marinescu şi Elena Băsescu din partea PPE şi Renate Weber din partea ALDE.

Totodată, printre semnatarii rezoluţiei, care condamnă atacurile la libera circulaţie a cetăţenilor europeni, s-a aflat şi europarlamentarul german Elmar Brok.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ