Economica.net: Care sunt companiile care au angajat cei mai mulți oameni anul trecut

| 29 iul, 2014

Peste 18.000 de oameni au angajat primii 10 angajatori din România, în anul 2013, reiese din datele centralizate de ECONOMICA.NET.

Complexul Energetic Hunedoara a angajat cei mai mulţi oameni în 2013, dacă ne raportăm la cifrele din bilanţurile financiare ale anilor 2012 şi 2013, potrivit informaţiilor centralizate de ECONOMICA.NET de la ONRC şi de la companii.

În acte, societatea a angajat peste 4900 de oameni în 2013. În fapt, salariaţii provin de la Societatea Naţională a Huilei, cu care a fuzionat prin contopire. Pe cale de consecinţă, nu sunt locuri de muncă nou create.

"Diferenţa mare de salariaţi din anii 2013 şi 2012 se datorează faptului că, începând cu data de 1 august 2013 societatea a fuzionat prin contopire cu Societatea Naţională a Huilei SA", a spus pentru ECONOMICA.NET Dorina Avram, coordonatorul Compartimentului Relaţii Publice şi Parteneriat Social din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Citește mai mult pe Economica.net.

Citește și: România este printre ţările cele mai expuse din UE la înlocuirea forţei de muncă de către maşini


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ