Economica.net: Fraţii Micula au blocat conturile Ministerului de Finanţe

| 21 ian, 17:52

Conturile Ministerului Finanțelor au fost blocate de către frații Ioan și Viorel Micula care încearcă să recupereze datoria de 80 milioane euro pe care statul o are către ei.

Ioan Micula a declarat pentru ECONOMICA.NET că unele conturi ale statului sunt blocate, dar că este de departe de a fi recuperat banii. "Încercăm să executăm anumite conturi, dar finanţele îşi mută banii dintr-un cont în altul. Pe unele avem titlu executoriu", a explicat omul de afaceri.

Ministerul Finaneţelor nu a oferit încă poziţia sa în această chestiune.

Citeşte şi: Fraţii Micula au pus sechestru pe o parte din acţiunile statului român la Petrom


El susţine că a apelat la aceste formule, inclusiv la procesul de la Curtea de Arbitraj de la Washigton nu pentru că sunt procesomani, ci pentru că nu au avut altă cale pentru a-şi recupera banii." Am ajuns în situaţia aceasta pentru că nu avem altă cale de iesire. Nu suntem procesomani. Am dorit să rezolvăm problema pe cale amiabilă, de-a lungul anilor am trimis zeci de scrisori (către Guvern-n.red), dar nu i-a interesat", a declarat Micula.

Statul român trebuie să achite celor doi investitori aceşti bani, în urma unei decizii a Curţii de Arbitraj de la Washington.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ