ECONOMICA.NET: Medicii anchetaţi de la Spitalul de Arşi au afaceri ASCUNSE

| 30 apr, 2014

Medicii acuzaţi că ar fi făcut operaţii ilegale în Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti nu sunt la fel de "rentabili" şi în privat: unii dintre ei şi-au închis afacerile, clinica privată a șefului Secţiei Chirurgie Plastică a Spitalului de Arşi merge pe pierdere, iar centrul medical al medicului Cristina Isac, aflat în centrul Capitalei, este de negăsit la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Medicii Vitalie Stan, Nicolae Antohi şi Elena Cristina Isac au fost arestaţi preventiv, duminică, 27 aprilie, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti, în dosarul operaţiilor estetice făcute ilegal în Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

În cazul celorlalţi medici implicaţi în dosarul operaţiilor estetice ilegale, instanţa a decis cercetarea sub control judiciar. Este vorba de medicii Aurelia Isac, Florica Guşă, Carmen-Elena Boiangiu, Ioan Costică Ghiţă Plujdescu, Florin Parasca, Ivan Vătămănescu.

Decizia Tribunalului Capitalei nu este definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Medicii sunt acuzaţi că ar fi făcut ilegal operaţii estetice la Spitalul de Arşi, mascate sub diagnostice false, pentru a le putea deconta la CASMB, că ar fi solicitat şi luat mită pentru operaţiile estetice efectuate ilegal în spitalul public de urgenţă. Subliniem că operaţiile estetice nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Citiţi, în continuare, cât de profitabile sunt afacerile medicilor implicaţi în dosarul operaţiilor ilegale de la Spitalul de Arşi pe ECONOMICA.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ