Eduard Hellvig va fi noul șef al SRI

| 19 feb, 17:24

Klaus Iohannis îl va propune ca șef al Serviciului Român de Informații pe liberalul Eduard Hellvig, conform surselor citate de România TV.

Eduard Hellvig, fost secretar general al PNL şi actual vicepreşedinte al partidului, va fi propus de Klaus Iohannis pentru preluarea conducerii SRI, anunță România TV.

Citește și: Cine este Eduard Hellvig, viitorul director al SRI

Anunțul ar trebui să fie făcut în conferința  de presă susținută de Klaus Iohannis începând cu ora 18.00.

Citește și: Klaus Iohannis, declaraţie de presă la ora 18.00

Într-un interviu de la sfârșitul anului trecut Eduard Hellvig infirma zvonurile privind nominalizarea sa la șefia SRI.

Rep: Au apărut speculații privind o posibilă nominalizare a dvs. la SRI sau SIE. Ce ați răspunde în cazul în care Klaus Iohannis v-ar face o asemenea propunere?

Eduard Hellvig: Iarăși zvonuri! Mă feresc din principiu să comentez asemenea speculații aruncate în zona publică de diverși ”binevoitori”. E evident că e vorba de oameni care n-au înțeles încă logica de acțiune a președintelui Iohannis, de aceea sunt mereu surprinși la fiecare pas al său. Oricum, discuția este prematură, indiferent de cine ar fi vorba. La conducerea SRI și SIE se află profesioniști incontestabili, iar la nivelul acestor instituții esențiale pentru siguranța națională orice schimbare trebuie să fie justificată și foarte bine cumpănită și pregătită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ