UPDATE Mihai Sturzu: EBA minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă. Nu am contract cu TVR

| 18 noi, 2013

Elena Băsescu aduce noi acuze pe contul ei de facebook. De această dată cel vizat este deputatul PSD Mihai Sturzu, învinuit că va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro.

UPDATE Deputatul PSD Mihai Sturzu susţine, în replică la acuzaţiile europarlamentarului Elena Băsescu, că nu are vreun contract cu TVR şi spune că "EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul, minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă".

"Am observat astăzi că doamna. EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul. Minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă şi de partidul din care face parte", susţine Sturzu, făcând referire la faptul că acesta ar primi de la TVR 140.000 de euro. El precizează faptul că nu are o emisiune la TVR, însă foştii săi colegi trupa Hi-Q "prezintă emsiunea «În Ţara Minunilor», la TVR 2, în fiecare joi seară".

 

Fiica cea mică a preşedintelui explică pe blogul său de ce nu are televiziuea publică bani să transmită meciurile naţionalei. Potrivit Elenei Băsescu, Mihai Sturzu, preşedintele Tineretului Social Democrat, care este şi cântăreţ va incasa bani frumuşei de la TVR.

"Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro. Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune! Şi banii nu sunt deloc puţini: vreo 10.000 de euro pe emisiune. Ceea ce-l transformă brusc într-unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori din România", scrie Elena Băsescu pe blogul său.

Elena Băsescu nu se opreşte însă aici cu acuzaţiile, Aceasta vorbeşte şi de o incompatibilitate gravă între postura de prezentator tv şi cea de parlamentar.

"Dacă ne gândim că există şi o incompatibilitate gravă între postura de prezentator tv şi cea de parlamentar, ajungem în ipostaza încălcării legilor în vigoare. Cu menţiunea că, pentru PSD-işti, se pare că există „dispense” (nu papale, ci de la CNA) pentru a face pe artiştii la televizor", scrie Elena Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ