Elena Udrea, apariţie de Hollywood la DNA: schimbare SENZAŢIONALĂ de look. NU O MAI RECUNOŞTI!

| 19 mar, 09:59

Elena Udrea a apărut azi dimineaţă la DNA, pentru confruntarea cu denunţătorii ei, unde speră că adevărul va ieşi la lumină.

Udrea a fost adusă în cătuşe, într-o maşină de Poliţie. Iar la coborârea din dubă, surpriză totală: avea un look total, diferit, cu părul ondulat!

Elena Udrea a fost adusă joi la DNA pentru a fi confruntată cu denunţătorii săi. Fostul ministru a cerut în repetate rânduri acest lucru, iar fostul consilier al acesteia Ştefan Lungu a declarat, pe 4 martie, după ce a fost audiat în dosarul "Gala Bute", că este de acord cu o confruntare cu Elena Udrea.

ELENA UDREA, mărturisire cu jumătate de gură: „Totul e în ritm de melc!”

De asemenea, Marius Striblea, avocat al Elenei Udrea, afirma, la începutul lunii martie, întrebat despre cererea de confruntare dintre fostul ministru şi denunţători, că procurorii puteau să ceară această probă chiar din oficiu, susţinând că este normal ca atunci când există două poziţii într-un dosar să încerci să vezi cine spune adevărul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 22:05
Lope de Bega
O adevarata Jeanne d'Arc...
Schimbarea de look demonstreaza ca Elena Udrea nu este doar foarte inteligenta, dar si cu o charisma de necontestat si o cochetarie specific feminina pe care i intalnesti doar la oamenii deosebiti...ea a demonstrat unei tari intregi ca arestul nedrept n-a daramat-o psihofizic, ba, dimpotriva, stiindu-se nevinovata rezista stoic si asteapta cu incredere eliberarea...mai ales in urma confruntarilor de astazi...
19 mar, 20:17
Aurelia Ionescu
udrea si politistii slabi...
Politistul care nu-irezista....sa-i dea muie....ca ea e obisnuita....ha...ha...ha...
19 mar, 14:05
Marian
Oaie
Parca-i oaie!
19 mar, 13:20
zap
Beneficiile limbuirii
Actrita porno, colega de celula, a limbuit-o pe udrea de i s-a incretit parul de placere !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ