Elena Udrea: Campania electorală a fost una murdară. Am depus plângere pentru fotografiile de la Paris

| 31 oct, 2014

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a afirmat vineri seara, în emisiunea „Bună seara, România”, de pe B1 TV, că această campanie pentru prezidențiale a fost una atipică, în care candidații nu s-au văzut, dar au fost lansate „atacuri mizerabile”.

„Campania a fost atipică pentru că nu s-au văzut candidații și programele lor. Vreau ca electoratul de opoziție să voteze acel candidat care poate să-l învingă pe Ponta în turul 2. Niciodată nu a fost o campanie atât de murdară, cu atacuri atât de nejustificate, mizerabile la adresa unui candidat”, a declarat Elena Udrea.

În ceea ce privește filajul la care a fost supusă la Paris, aceasta a precizat că a depus o plângere și va acționa în judecată hotelul parizian unde a fost cazată, unde a și fost demarată o anchetă internă după publicarea facturilor de cazare în presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ