Elena Udrea: Dacă Ponta ajunge preşedintele României, va face justiţie de la Cotroceni

| 09 oct, 2014

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat joi, la Galaţi, că are convingerea că dacă Victor Ponta, candidatul PSD, va ajunge preşedintele României, acesta va face justiţie de la Palatul Cotroceni.

,,Despre Ponta o spun cu toată convingerea - dacă Ponta ajunge preşedintele României, vom vedea cum justiţia se va face de la Cotroceni. Va folosi liniile scurte pentru a spune exact ce decizii trebuie să ia justiţia, la el e o practică influenţarea justiţiei', a afirmat Elena Udrea.

Candidatul PMP a mai spus că primul lucru pe care îl va face după ce va ajunge preşedinte al României va fi să îl demită pe actualul premier Victor Ponta, acuzându-l de creşterea fiscalităţii, a numărului şomerilor, de slaba absorbţie a fondurilor europene şi de imixtiuni în actul justiţiei. 'Primul lucru pe care îl fac după ce ajung preşedinte este să îl schimb pe Victor Ponta. Dacă vrea să facă politică, o să-i dau şansa să se ducă să înveţe politică la baza partidului lui. Ca prim-ministru nu cred că vreodată se va mai califica pentru această funcţie, a fost o eroare şi nu cred că va mai ajunge prim-ministru, sigur nu cu susţinerea mea, nu în mandatul meu de preşedinte. Voi schimba Guvernul Ponta schimbând majoritatea în Parlament şi aducând un Guvern care să poată pune în practică programul meu 'România Frumoasă', a spus Udrea.

Elena Udrea s-a aflat joi seară, la Galaţi, la filiala judeţeană a partidului, unde a fost întâmpinată de câteva zeci de susţinători, care au aplaudat-o, dar şi de patru pensionari gălăţeni, care au apostrofat-o, nemulţumiţi că Guvernul Boc le-a tăiat din pensii. Udrea a fost huiduită de un tânăr aflat pe trotuarul de vizavi, care a fost legitimat de poliţişti.

În sediul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea a fost întâmpinată şi de primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, ales în 2012 primar pe lista USL, dar care a renunţat, recent, la calitatea sa de membru PNL, înscriindu-se în UNPR. Stan şi-a motivat prezenţa spunând că va participa la toate evenimentele organizate la Galaţi de oricare dintre cei 14 prezidenţiabili.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
El Condor
Razbunarea blonda
Singura modalitate a lui m.U.E. de a se razbuna pe viitorul presedite, este sa-l muste de varice, sa-i fure masinutili si sa-l fluiere atunci cand o sa treaca pe langa ea pe soseaua de centura. In rest ... e bine sa viseze(face bine la nervi), dar in liniste si cu ochii inchisi (sa nu-si deranjeze partenerul de "productie" ).
10 oct, 2014
Dragos Bancea
Depontanizare!
Din fericire pentru Romania, EA VA FI VIITORUL PRESEDINTE! Si chiar merita, printre cele 6000 de proiecte incepute in mandatul sau, se numara si:

• 1 stadion de nivel UEFA (Național Arena din București)
• 1 patinoar olimpic la Brașov (inclus în circuitul
olimpic la Olimpiada Tineretului European în anul 2013)
• 1 patinoar de antrenamente (în comuna Cârța din
Harghita, inclus în circuitul hocheistic)
• 156 săli de sport, alte 85 fiind în curs de finalizare
• 17 pârtii de schi, însumând 116 kilometri
construiţi sau refăcuţi – proiecte derulate prin programul ”Schi în România”
• 3 bazine de înot au fost renovate și modernizate,
alte 30 fiind în curs de renovare

Iar pentru tineri:

5000 de locuințe pentru tineri
În anii 2009-2013 Elena Udrea a reușit construirea a 5000 de locuințe pentru tineri, iar ideea de “prea tânăr pentru a-mi permite o casă” a fost desființată. A avea o locuință a ta este un un argument puternic și concret pentru ca tinerii să simtă un sprijin real, să simtă că au o șansă în plus de a se realiza în Romania, la fel de bine ca în oricare altă țară din Europa.

Crearea a peste 50.000 de locuri de muncă,
prin încurajarea și dezvoltarea activității a peste 3000 de IMM-uri, a fost un alt obiectiv atins, care a servit tinerilor drept un motiv în plus pentru a se dezvolta acasă, în țara lor.

Politicile pentru tineri
se referă, inclusiv, la elevii școlilor și liceelor care abia își încep drumul și au nevoie de sprijin constant pentru a se dezvolta armonios. Peste 50.000 de elevi din 200 de școli din toată țara se bucură astăzi de săli de clasă moderne și condiții de studiu adecvate, pentru a face performanță!

Cum sa nu votezi cu un astfel de PRESEDINTE?!
10 oct, 2014
C V
Ponta ar avea sansa sa nu fie demis, chiar si de catre Udrea, daca luni va primi Premiul Nobel pentru Economie. Desigur, impreuna cu speranta de la Cornu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ