Ce făcea de fapt Elena Udrea în poza în care îi arăta sânii unui alegător

| 10 oct, 2014

Elena Udrea a dezvăluit pe pagina ei de Facebook ce făcea în momentul în care a fost surprinsă de aparatul foto într-o postură în care pare că-şi dezveleşte bustul în faţa unui alegător.

Elena Udrea a scris pe Facebook: "O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză? Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul".

Ea spune că gestul e normal pentru o femeie care face mişcare: "Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd. Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!".

Poza respectivă a ajund inclusiv în presa internaţională, o redacţie londoneză întrebându-se cum ar trebui să se îmbrace candidaţii-femei.

Citeşte şi: ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea a lansat programul România frumoasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
Mirela Ungureanu
N-am intelese defapt care era problema? Sau care este defapt problema in tot acest scandal? Se intampla si la case mai mari dragii mei! Si daca blonda si-a aranjat sutienul, care-i problema? Haideti s-o desfiintam ca a indraznit femeia sa isi aranjeze sutienul. Parca zici ca s-a dezbracat si a facut striptease! Nu domnilor, doar si-a aranjat sutienul, spre marea nemultumire a misoginilor. Iar toate aceste comentarii rautacioase la adresa Elenei, tin sa spun ca sunt alimentate de invidia mare a barbatilor care nu vor o femeie presedinte!!!
10 oct, 2014
Alexandra Maria Nesu
Gata ma baieti, v-ati linistit? Eu stiu ca de fapt v-ati fi dorit sa nu poarte sutien ca sa nu aveti motiv sa va luati de ea ca a fost prinsa in timp ce si-l aranja. aaaa ups. De fapt v-ati fi luat de ea pt ca nu poarta. :)) Drama barbatilor care nu pot suporta o femeie care reuseste intr-un domeniul in care ei se cred zei. Iese misoginul la inaintare cand argumente rationale de atac nu exista! Meritam o femeie presedinte!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ