Elena Udrea: Ponta şi Iohannis nu au curaj să vină la o dezbatere televizată cu mine

| 10 oct, 2014

Elena Udrea a declarat că doreşte să participe la o dezbatere electorală cu premierul Victor Ponta, candidatul PSD, precum şi cu Klaus Iohannis, candidatul ACL, însă cei doi contracandidaţi se tem de o asemenea dezbatere.

"Nici dacă se duce cu fotografia mea în studio, dacă nu vin eu, ci cu un model în locul meu nu are curaj, Victor Ponta nu are curaj să se întâlnească cu mine. Am văzut că şi dl. Iohannis fuge de mine, pe unde mă duc eu, dânsul nu mai apare. Nu ştiu de ce, sunt aşa fioroasă, nu înţeleg. Lui Victor Ponta îi e frică de mine. Eu îmi doresc să am o confruntare în faţa alegătorilor cu Victor Ponta (...) Sub pretextul că nu are timp sau ce o pretexta dânsul pe acolo. N-o să fie nicio dezbatere cu Victor Ponta şi cu mine. A, probabil cu Victor Ponta şi cu Klaus Iohannis, probabil că o să vedem', a declarat Elena Udrea.

Citeşte şi: Ce făcea de fapt Elena Udrea în poza în care îi arăta sânii unui alegător

Aceasta a menţionat că a cerut o dezbatere contracandidaţilor pentru a demonstra fiecare ce a făcut în perioada în care s-a aflat în funcţii publice la nivel central sau în administraţia locală. Candidatul PMP a afirmat că îi invită pe contracandidaţi la dezbatere chiar în municipiul Slatina, oraş în care au fost derulate mai multe investiţii publice în perioada în care a fost ministru şi astfel ar putea fi comparat ce a realizat un primar în acest municipiu cu ce a realizat primarul Iohannis la Sibiu, comparaţie care va arăta că şi fostul primar al municipiului Slatina ar putea fi candidat la prezidenţiale.

Elena Udrea a spus şi că e convinsă că în situaţia în care ar ajunge în al doilea tur de scrutin, ar câştiga alegerile, bazându-se şi pe voturile electoratului PDL, care ar fi nemulţumit de apropierea de PNL şi că trebuie să susţină candidatul liberal Klaus Iohannis. 'Există o temere că într-un anumit context aş putea intra în turul II, garantez că dacă intru în turul II, îl bat pe Victor Ponta. Ceilalţi, cei doi candidaţi, văd că îşi trimit bezele. Nu am văzut nicio critică a candidatului Opoziţiei la adresa guvernării. Ba dimpotrivă, am auzit că nu e nicio problemă să guverneze cu Victor Ponta premier. Păi care mai este schimbarea ? (...) Eu am o problemă să guvernez cu Victor Ponta', a afirmat candidatul PMP.

Elena Udrea a subliniat că în situaţia în care ar ajunge preşedinte nu ar graţia pe cineva acuzat de corupţie şi nu l-ar graţia pe Dan Voiculescu, ceea ce ar putea face însă Ponta sau Iohannis. 'Domnul Voiculescu şi toţi susţinătorii dânsului încă mai speră că ar putea fi graţiat de viitorul preşedinte. În mod cert Victor Ponta l-ar putea graţia pe Voiculescu, domnul Iohannis l-ar putea graţia pe Voiculescu având în vedere că în 2009 a fost propunere de prim-ministru din partea lui Voiculescu, din partea PSD-ului, între 2009 şi în vara lui 2012 au fost împreună Voiculescu, Antonescu, Ponta, Iohannis, în încercarea de a-l demite pe preşedintele actual încălcând Constituţia. Deci este foarte posibil ca Voiculescu să aibă încredere inclusiv în faptul că domnul Iohannis l-ar putea graţia. Dar are o certitudine, că niciodată nu l-ar graţia Elena Udrea, niciodată nu l-aş graţia pe Voiculescu aşa cum n-aş graţia pe nimeni acuzat de corupţie', a afirmat preşedintele PMP.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Blonda de la presedintie!
Blonda de la presedintie! Normal ca nu au curaj sa vina nici domnul Ponta si nici domnul Iohannis la dezbatere. Cu ce ar putea iesi dansii in evidenta? Poata domn profesor Iohannis ne-ar explica mai pe intelesul tuturor cum a facut atatia bani din meditatii, si cum reuseste sa stea in apartamentul de lux din Primaverii. Cat despre domnul Victoras, are toate sansele sa se balbaie cand va fi intrebat cum de tine cu rusii pe tema LukOil. Dar e normal pentru un mitoman ca el, isi apara interesele personale dansul, punandu-le in plan secund pe cele ale romanilor si ale tarii! Felicitari blondo, tu ai cu ce sa iesi in fata, mai ales cu proiectele pe care le-ai realizat.
10 oct, 2014
profu de mate
Udrea,tu nu poti face fatza dialogului cu Ponta si de ce nu si cu Johanis !
Din punct de vedere intelectual,esti mica,nu te poti pune cu un procuror sau cu un profesor.Cu curul nu se poate ajunge presedinte.
10 oct, 2014
ion
gospodina
intalniri intre candidati?de ce,sa se barfeasca uni pe alti,sasi scoata ochi,uni sa se laude cu nu stiu ce realizari,realizari pentru iei,nu pentru popor,ce ne poate spune Udrea,multe,cu tupeul iei de mincinoasa,cred ca nu mai poate ademeni pe nimeni

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ