Dan Voiculescu, din puşcărie: mesaj cu iz de SCANDAL pentru Băsescu, Udrea şi Macovei

| 11 oct, 2014

Dan Voiculescu îşi continuă cu frenezie activitatea publicistică pe blog. Astăzi, cu o „scrisoare deschisă” adresată lui Traian Băsescu, Elena Udrea și Monica Macovei.

Tonul e mai violent ca de obicei, patronul Intact părând că face spume în scris, însă demersul său se înscrie în campania postului pe care îl patronează, Antena 3, în încercarea de a-i asigura ascensiunea lui Victor Ponta către Cotroceni, notează paginadepolitica.ro.

"Scrisoare deschisa catre Basescu, turnator la Securitate sub numele Traian,

Spre stiinta : Monica Macovei, Elena Udrea

Rusine ! Ati nenorocit Romania prin diletantismul vostru.

Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate : economie de piata, strategie fiscala, politici sociale, relatii internationale, strategii de dezvoltare economica etc.

V-ati asigurat un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat. In urma voastra ramane o pata mare de rusine in istoria acestui popor.

Ceea ce va uneste este lipsa totala de caracter, de moralitate. Basescu – turnatorul domnului R. la Securitate, Macovei – procuror comunist, Udrea – o “t” in termenii folositi de dl Baconschi.

Uniti, vreti sa luptati pentru a castiga puterea politica in Romania si aveti impresia ca oamenii mai au bunavointa sa va creada.

Numitorul vostru comun este nesimtirea ridicata la nivel de politica de stat si nerusinarea nemaiîntalnita in istoria moderna a Romaniei.

Românii îsi vor aminti multă vreme de-acum înainte de acesti 10 ani drept UN DECENIU AL RUSINII, consemnat intocmai de istorie !

Clasa politica, institutiile statului de drept, organizatiile nationale si internationale au, fata de romani, datoria sa le redea romanilor speranta ca mai exista dreptate in aceasta tara.

PS 1: Pentru servitorii regimului Basescu-Udrea-Macovei : puteti fi siguri ca se va face dreptate pana la capat. Nu are sens sa mai incercati sa va schimbati orientarea. Romania nu are nevoie de cameleoni."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ