Elena Udrea: Dacă voi fi preşedintele României, în 2015 începe construcţia podului peste Dunăre

| 09 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a promis joi, la Brăila, că dacă va fi aleasă, va realiza mult discutatul pod peste Dunăre între Brăila şi Tulcea, proiect despre care a spus că a intenţionat să îl pună în practică încă de pe vreme când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, doar că atunci i-a fost luat şi transferat la Ministerul Transporturilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Dacă eu eram la Ministerul Transporturilor, astăzi măcar se lucra la acest pod. Mă angajez încă o dată că dacă voi fi preşedintele României, în 2015 începe construcţia construcţia podului peste Dunăre sau măcar se semnează contractul, pentru că eu ştiu ce înseamnă semnarea unui contract. Am vrut să realizez acest pod în parteneriat public-privat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, însă s-a decis ca proiectul să meargă la Ministerul Transporturilor. Dacă acest proiect rămânea la ministerul pe care l-am condus, astăzi măcar se lucra la podul peste Dunăre', a spus Udrea. 

În ceea ce priveşte finanţarea acestui proiect, Elena Udrea a mai spus că, în opinia sa, dacă acum câţiva ani se putea discuta despre realizarea lui în parteneriat public-privat, acum cea mai bună variantă ar fi accesarea de fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
dorinteodor
ce vorbeste aceasta candidata?
daca un presedinte de tara poate impune constructia unui pod sau orice alta investitie inseamna ca ne indreptam catre o dictatura. in nici un caz nu as dori ca o persoana care se viseaza dictator sa ajunga presedintele romaniei....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ