Elena Udrea, despre viitorul premier: Dacian Cioloș este cea mai bună variantă. Împacă și capra și varza

| 04 noi, 15:48

Fostul lider PMP, Elena Udrea, consideră că fostul comisar european, Dacian Cioloș, ar reprezenta varianta cea mai bună pentru funcția de premier.

"Se cauta Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se vad ei in aceasta functie, "strada" care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decat tot figuri vechi de politicieni compromisi. Asa ca se vehiculeaza varianta Ciolos, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu si fost Comisar European pentru Agricultura, independent, sustinut de PPE la propunerea lui Traian Basescu. Buuun!

Citeşte şi:  Care sunt VARIANTELE de premier după demisia lui Ponta

De ce nu mai este astazi comisar european din partea Romaniei? Pentru ca in discutia in vederea renominalizarii cu Jean Claude Juncker, noul Presedinte al Comisiei Europene,(din randul popularilor)avand deja din nou sprijinul lui Traian Basescu, Ciolos a spus ca este gata sa se inscrie la socialisti, daca postul agriculturii revenea acestora. Independentul Ciolos era gata sa devina socialist doar ca sa isi mentina functia!

De ce este deci, o varianta potrivita? Pentru ca impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si cu un aer de profesionist(ceea ce chiar este) si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice, adica bine cu toata lumea!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi:  Elena Udrea: Mă uit la protestul de ieri cu atenția celui care face parte din Sistemul care și-a ajuns limitele

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ