Elena Udrea, fotografiată la Paris cu şefa DIICOT: Liderul PMP acuză serviciile secrete

| 30 oct, 2014

Presedintele PMP si candidat la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, spune ca serviciile secrete au fost implicate in fotografierea sa alaturi de Alina Bica, sefa DIICOT, in luna februarie, la Paris.

Nu ma bat nu numai cu contracandidatii mei la presedintie, cu partidele care se afla in spatele lor, ma bat cu reprezentanti ai serviciilor secrete care au ales sa sustina unul sau altul dintre cei doi contracandidati aflati pe primele doua locuri.

Reprezentanti ai serviciilor secrete au ales sa intre in campanie si sa joace ocult in favoarea unuia sau altuia dintre candidati. Miza o reprezinta voturile pe care le va avea Elena Udrea in turul 1, daca voturile nu ma trimit in finala.

Pentru cei care stau in spatele electoratului ACL, miza o reprezinta ducerea acestui electorat in spatele ACL", a declarat Udrea, joi, intr-o conferinta de presa, acuzand "o lucratura tipica a SIE".

Aceasta a explicat ca a vazut, marti, fotografii care o arata intr-o ipostaza privata, in luna februarie, alaturi de alte doua femei, "doua prietene, intr-un weekend in afara tarii, intr-o capitala europeana".

"Sunt doua femei de varsta mea, din profesia mea, pe care le cunosc de ani de zile. Nu vad nimic vinovat din a fi cu o prietena la masa. Alina Bica este o femeie de varsta mea, procuror, am fost colege in Guvernul Romaniei, avem o relatie de prietenie, o relatie buna", a mai spus candidatul PMP la prezidentiale, subliniind ca Alina Bica s-a aflat o singura zi in trecere prin Paris, mergand la Haga in acel weekend din luna februarie, dar si ca fiecare si-a platit singura deplasarea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
un om cinstit...
HAI ELENA!
Sper sa poti trece , desi e greu, peste aceasta grea incercare la care te supun contracandidatii tai si serviciile secrete care te considera o persoana f importanta . Imi inchipui ca este foarte greu , aproape imposibil....dar cu siguranta corectitudinea si determinarea de care ai dat dovada intotdeauna te vor ajuta sa treci peste acest moment dificil.
31 oct, 2014
Anca
BLONDA DIN PMP
DE ACUM NU MAI ARE VOIE OMUL SA AIBA PRIETENI? SI CE LEGATURA ARE ASTA CU CANDIDATURA DOAMNEI UDREA? FELICITARI ELENA, TOATE FEMEILE TE SUSTIN PENTRU CA ESTI UN CANDIDAT ONEST SI DEMN DE APRECIEREA ROMANILOR.
30 oct, 2014
Munca la domiciliu
MUNCA LA DOMICILIU
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte:
– cunostinte minime PC
– necesar calculator cu conexiune internet
– varsta minima 18 ani
– rabdare,seriozitate
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste,incepe sa lucreze.
Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ