Elena Udrea, o nouă cerere de confruntare cu cei care au turnat-o la DNA

| 03 mar, 16:00

Elena Udrea a depus o nouă cerere în care solicită confruntarea cu denunţătorii ei şi asta pentru că nu a primit răspuns în 24 de ore de la prima cerere de confruntare, informează România TV.

Procurorii ar fi trebuit să decidă în 24 de ore ce hotărâre iau în legătură cu solicitarea Elenei Udrea de confruntare cu denunţătorii ei. Având în vedere că până în acest moment avocaţii nu au primit un răspuns, aceştia au trimis la DNA o nouă solicitare în care doresc să primească un răspuns şi să aibă loc confruntările înainte de contestaţia la măsura arestului preventiv care se va judeca joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit România TV.

De asemenea, avocaţii Elenei Udrea cer şi noi probe în apărarea clientei lor, asta după ce au solicitat de la Ministerul Dezvoltării documentele care arată, potrivit avocaţilor, faptul că Elena Udrea a decis ca plăţile să fie făcute în ordinea emiterii facturilor, iar toate facturile să fie publicate pe site-ul ministerului.

Citeşte şi: Veste BUNĂ pentru Elena Udrea! Decizia care îi poate alina suferinţa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ