Elena Udrea repetă exerciţiul cu frunza la PMP. Sigla noului partid pare luată cu copy paste

| 28 apr, 2014

Jurnalistul şi bloggerul Dan Alexe notează pe blogul său că logo-ul PMP este "împrumutat" de pe un site cu imagini.

"Prietenul Radu Florian Mihai, care avusese o bănuială estetică, îmi semnalează că logo-ul ăla cu mărul al PMP e furat", scrie Dan Alexe.

Dovada

"Mișcarea prinde serioase rădăcini… Cum? Cât a costat logo-ul ăsta? Fiind furat, sperăm ca, spre deosebire de ăla cu frunza, să fi fost măcar gratuit…Sigur, pe Shutterstock el costa 39 de euro, insa ei nu l-au cumpărat și descărcat de acolo, ci doar copiat și intors ca in oglindă. Si-apoi, hai, chiar descarcat legal si cu o dungã in plus… Un logo pentru “ridicarea Romaniei” luat de pe Shutterstock e echivalentul diplomelor cumparate. Arata cat de mult cred in ce fac", mai notează Dan Alexe.

Episodul Frunza

Potrivit costurilor defalcate ale contractului prezentate de THR, in dosarul licitatiei statul roman a platit pentru identitatea vizuala (logoul cu frunza verde) suma de 109.000 euro. Din acesti bani, 96.000 de euro s-au platit pentru concept si design iar 13.000 de euro pentru testarea logo-ului prin sondaje telefonice. In acelasi document se arata ca THR a prevazut pretul de 120 de euro/ora pentru echipa care a creat logo-ul.
Tag-uri: elena udrea, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ