ELENA UDREA: Vine noiembrie, Ponta pleacă acasă!; voi fi cel mai bun preşedinte

| 28 sep, 2014

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, candidată la Preşedinţie, a criticat activitatea Guvernului şi a premierului Victor Ponta la mitingul organizat duminică în Capitală şi la care au venit mii de membri şi simpatizanţi.

La începutul discursului, Udrea i-a ironizat pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis, susţinând că nu a organizat această lansare a candidaturii sale nici de ziua ei de naştere, aşa cum a făcut liderul PSD, şi a întrebat retoric dacă în Piaţa Victoriei au mai rămas promptere, cu aluzie la faptul că Iohannis a folosit astfel de dispozitive la lansarea de sâmbătă.

'Suntem aici, în stradă, pentru că în două luni românii trebuie să voteze Victor Ponta acasă!', le-a spus Udrea membrilor PMP şi simpatizanţilor veniţi la miting.

Ea a criticat faptul că Guvernul Ponta a promis că va aduce investiţii de un miliard de euro, dar în acest an sunt mai puţine investiţii străine. 'A pierdut şi investiţiile de la buget. Investiţii înseamnă locuri de muncă şi bani la buget, cu care să se plătească pensiile, care sunt atât de necesare, dar fără locuri de muncă banii aceştia nu există. Guvernul acesta nu ştie şi nu poate. Ministrul de Finanţe şi Victor Ponta nu ştiu că Guvernul este cel care sprijină investitorii să creeze locuri de muncă prin politica de taxe şi impozite', a adăugat Udrea.

Lidera PMP l-a criticat pe premier şi pe tema banilor europeni, afirmând că Guvernul poate pierde 12 miliarde de euro de la Bruxelles şi că în 2014 nu a reuşit să absoarbă decât 3% din fondurile europene. 'Vine noiembrie, Ponta pleacă acasă!', a spus Elena Udrea.

Ea a vorbit şi despre activitatea din mandatul său, susţinând că a creat ca ministru al Dezvoltării şi Turismului peste 100.000 de locuri de muncă şi a avut peste 600 de proiecte în toată ţara - drumuri asfaltate, reţele de apă şi canalizare, proiecte în turism, săli de sport - care au generat locuri de muncă.

Elena Udrea le-a propus simpatizanţilor PMP să meargă pe drumul înainte, care, potrivit ei, înseamnă continuarea efortului de a avea instituţii depolitizate, implementarea unor reforme până la capăt, reforme care fie au început şi au fost deturnate 'de cei de la Palatul Victoria', mai ales în domenii ca educaţie şi sănătate.

'Ponta îşi face petreceri de ziua lui pe milioane de euro şi copiii nu au abecedare. Ponta este sub comanda baronilor locali, nu suflă în faţa lor, guvernează pentru el şi clientela lui', a mai spus Udrea.

Ea l-a criticat şi pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, arătând că în 2009, 2012 şi până în ianuarie 2014 a fost partener al lui Victor Ponta şi al lui Dan Voiculescu.

'România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat, care să nu îngenuncheze în faţa baronilor, a mogulilor, care să se lupte pentru lucrurile în care crede, pentru care este ales, care să nu fi făcut compromisuri de dragul imaginii, 'aşa cum face Ponta în fiecare zi', a mai declarat Udrea în faţa simpatizanţilor, cărora le-a promis că va fi 'cel mai bun preşedinte'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ