Emil Boc are probleme la primărie: Îi vom da în judecată

| 15 mai, 19:26

Primarul Emil Boc s-a săturat de problemele pe care le face Consiliul Județean Cluj, instituție care ar trebui să termine de construit rampa ecologică de gunoi a Clujului.

Rampa, construită din fonduri europene, trebuia să fie dată în folosință acum 2 ani. Primăria este în dispută cu CJ Cluj și cere forului județean să cumpere terenul, dacă vrea să îl dețină.

Disputa se răsfânge asupra municipiului Cluj-Napoca, deoarece vechea rampa temporară de gunoi de la Pata Rât este aproape plină, iar centrul ecologic de deșeuri nu poate prelua gunoaiele, pentru că nu este terminat și nici nu va fi gata prea repede, pentru că nu se lucrează de luni bune. Garda de Mediu Cluj a amendat firma Salprest Rampă, care administrează acum vechea rampa temporară, încă din luna februarie.

Primarul Emil Boc susține că, în februarie, Agenția de Mediu Cluj a dat ca soluție deschiderea unei alte rampe temporare, pe terenul de 60 de hectare unde este acum construit și centrul ecologic de deșeuri din fonduri europene, dar CJ Cluj și Primăria Feleacu nu se înțeleg în privința terenului.

Primarul Clujului spune că dacă problemele nu se rezolvă, va da în judecată CJ Cluj și pe cei vinovați de neterminarea centrului ecologic. "Îi vom da în judecată în interes public pe cei care nu au realizat depozitul ecologic de deșeuri, dacă trebuie să ducem deșeurile în alt judeș. Cineva trebuie să răspundă de creșterea prețurilor", a încheiat Emil Boc, scrie Știri de Cluj.

Tag-uri: Cluj, Emil Boc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 02:00
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ