Preşedintele ANRP atacă: Boc, Predoiu şi Ialomiţianu - extrem de ticăloşi

| 26 apr, 11:47

George Băeşu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, iese la atac în problema retrocedărilor şi a despăgubirilor. După ce DNA a constat o mulţi de ilegalităţi comise în perioada 2009-2012 în acest domeniu, Băeşu lansează săgeţi către fostul Guvern Boc. Acesta îi acuză pe Emil Boc, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţianu de complicitate cu mafia despăgubirilor.

Potrivit lui George Băeşu, în 2010, CEDO a avertizat România că nu vor mai fi bani pentru plata despăgubirilor. CEDO a cerut schimbarea cadrului legislativ şi accepta chiar o limitare a despăgubirilor. Guvernul Boc ar fi ignorat însă avertismentele.

"A fost extrem de ticălos Guvernul Boc. Ministrul Justiţiei de atunci şi ministrul Finanţelor au fost extrem de ticăloşi. Asta e cu dedicaţie pentru domnul Predoiu. Domnul ministru Baconschi îi scria domnului Boc că CEDO ne spune să rezolvăm problema. CEDO accepta că una dintre soluţii ar putea fi o limitare. Asta a fost în 2010, ei au mers aşa până în mai 2011, până s-a terminat fondul. Pe urmă, Dumnezeu cu mila şi prietenii lor cu banii. (...) Au fost extrem de ticăloşi şi sunt şi astăzi, pentru că se fac că nu ştiu ce s-a întâmplat", a declarat George Băeşu, la Antena 3.

Anchetarea despăgubirilor ilegale de la ANRP a început cu dosarul Bica 1.  Ulterior, toţi membrii comisiilor de stabilire a despăgubirilor au intrat în atenţia DNA, nume sonore ajungând în arest. Sutele de milioane de euro plătite de statul român în condiţii suspecte le-au adus probleme penale Alinei Bica, lui Horia Georgescu, Dorin Cocoş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 01:07
OffedRabe
hey google what is furosemide
lasix and breastfeeding About 5000 women were followed for more than 10 years after randomization
21 mai, 14:14
VARANU
labaesu
ANRP a functionat numai in perioada 2009-2012 ?
Esti un bou , baesule !
26 apr, 20:42
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ