Emil Boc, acuzat de uzurpare de calităţi oficiale. Ar putea fi CONDAMNAT la trei ani de închisoare

| 20 mai, 08:39

Corpul de control al primului-ministru a emis zilele acestea un raport privind activitatea Inspectoratului Judetean in Constructii Cluj. Surpriza, insa, inspectorii au descoperit ca, in cadrul Primariei Cluj-Napoca, un anume Emil Boc, si o sa vedeti de ce spunem "un anume" a semnat, timp de sapte zile, chiar dupa ce si-a dat demisia, nu mai putin de 57 de autorizatii de construire, scrie ziardecluj.ro.

Potrivit Corpului de control al premierului, insusi Emil Boc ar fi semnat o parte din aceste acte, restul autorizatiilor de construire fiind semnate de o persoana necunoscuta, dar in stilul de semnatura al lui Boc.

Scandalul ameninta sa ia amploare de vreme ce acest lucru constituie o fapta penala, daca se dovedeste a fi real, fiindca Emil Boc este acuzat ca ar fi semnat acte in timpul in care nu avea nicio atributie sa o faca, pentru ca era la Bucuresti, in functia de prim-ministru al Romaniei. Infractiunea de uzurpare de calitati oficiale se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la trei ani sau cu amenda.

Pentru o perioada de 7 zile, la inceputul anului 2009, municipiul Cluj-Napoca nu a avut primar. Emil Boc tocmai plecase la Bucuresti si parasise functia de edil al orasului, iar membrii Consiliului Local inca nu il validasera in locul acestuia pe fostul viceprimar, Sorin Apostu.

Cu toate acestea, in acele 7 zile in care in fruntea celui mai mare oras din Transilvania nu se afla niciun carmaci, au fost eliberate un numar de 57 de autorizatii de construire. Pe actele respective se afla semnatura lui Emil Boc si a altor persoane care au semnat in numele si pentru Emil Boc.

Mai multe, pe ziardecluj.ro.

Tag-uri: Cluj, Emil Boc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 14:10
daciana
boc
cand corpul de control al nemernicului deplagiator il verifica si pe sarbu coinacu ?
20 mai, 23:47
laura
-
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung. Trimite "Info" la adresa de email "[email protected]".
20 mai, 21:13
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
OAMENII DE SUCCES AU O ATITUDINE DE INCREDERE , DE ASTEPTARE OPTIMISTE. EI SE ASTEAPTA SA AIBA SUCCES, SA PLACA CELORLALTI. Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea "Succesul in viata". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: [email protected]
20 mai, 19:11
daniel ionescu
marioneta si "dreptul" stramb
puscaria trebuie sa fie primitoare cu toti derbedeii , lichelele si ticalosii care au dus de rapa Tara. boc face parte dintre ei? daca da, la puscarie!
20 mai, 17:42
Adriana
oferta job
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti detalii la adresa : [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS
23 mai, 12:52
Alex
Cit platiti pe ora - sau pe anunt - si cum ajunge plata la mine

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ