EMIL BOC, linşat în PLINĂ stradă. Ce a PĂŢIT edilul

| 16 iul, 09:06

Emil Boc a fost la un pas să fie agresat de locuitorii unui cartier din Cluj. Oamenii s-au revoltat din cauza incapacităţii autorităţilor de a gestiona gunoaiele oraşului. Ajunşi la capătul răbdării, din cauza mirosului insuportabil venit de la resturile menajere depozitate lângă casele lor, oamenii au ieşit în stradă.

 

Spiritele s-au încins şi mai tare în momentul în care în mijlocul protestarilor a ajuns primarul Emil Boc.
Zeci de localnici furioşi i-au reproşat primarului Emil Boc că îi consideră cetăţeni de mâna a doua şi că a tranformat cartierul în care locuiesc într-o groapă de gunoi.
De câteva zile, tone de resturi menajere sunt depozitate pe o platformă de beton de lângă locuinţele oamenilor. De acolo, gunoiul este transportat la Oradea.
Problema a apărut de când rampa de gunoi a oraşului a fost închisă. În plus, noul centru de management al deşeurilor nu este finalizat.
Incapacitatea autorităţilor de-a găsi o soluţie în judetului Cluj este plătită tot de cetăţeni. Tarifele pentru salubritate au fost majorate cu 1,33 lei pentru fiecare persoană.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 13:23
tyrex
Bai jurnalist cretin una e linsajul si alta sa fie agresat verbal. Nu mai stiti cum sa fraieriti cititorii cu titluri pompoase si mincinoase, jocuri de cuvinte idioate care sa amageasca despre continutul real al articolului. Vai de mama si de soarta voastra de panarame.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ