Emil Boc, AVERTIZAT că va fi dat în JUDECATĂ. REACŢIA edilului

| 28 mai, 22:29

Viceprimarul Anna Horvath şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Vakar Istvan, avertizează Primăria Clu cu judecata pentru că nu au fost instalate plăcuţe multilingve la intrările în oraş.

Emil Boc este convins că totul se învârte doar în jurul alegerilor locale din 2016.

"Instanţa a dat câştig de cauză primăriei şi eu sunt obligat să respect legea. Cred că am dat în 10 ani semnalul că suntem într-un oraş normal, în care românii, maghiarii şi germanii trăiesc împreună, în care ne definim unii pe alţii. Acest demers are legătură mai degrabă cu apropiata campanie electorală decât cu un demers care să aibă acoperire în realitate, pentru că în Consiliul Local s-a aprobat concursul de soluţii pentru intrările în oraş în cinci limbi, română, engleză, maghiară, franceză şi germană.

Citeşte şi: Fabulos! Emil Boc a inaugurat... o maimuţă

Am pregătit acest demers conform regulilor europene, concursul de soluţii a fost adjudecat din peste 20 de propuneri, iar acum urmează să se facă proiectarea şi amplasarea la intrările în oraş. Astfel, acest demers îl pun mai mult pe seama unor pregătiri de campanie electorală pentru că, repet, vom avea plăcuţe conform concursului de soluţii. Cred că suntem pe drumul corect, iar dacă legea are anumite prevederi şi pe care noi trebuie să le respectăm nu putem fi acuzaţi că respectăm legea", a declarat Emil Boc la Napoca FM, potrivit citynews.ro.

În luna februarie, Curtea de Apel a anulat o decizia a Tribunalului Cluj din 2014 cu privire la obligativitatea instalării de plăcuţe bilingve la intrările în oraş.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ