Emil Boc: românii trăiesc mai prost ca pe vremea când eram premier şi am tăiat salariile

| 07 mai, 2014

Fostul premier PDL Emil Boc susţine că românii trăiesc mai prost în prezent decât pe vremea guvernării sale, când a fost nevoit să taie salariile pentru salvarea economică a ţării.

"Astăzi, la doi ani după criză, sub Guvernul Ponta, românii trăiesc mai rău decât în perioada în care eram în criză. Atunci, am fost obligaţi să luăm măsuri de austeritate pentru ca România să nu se prăbuşească din punct de vedere economic, iar astăzi, la doi ani de guvernare Ponta, românii trăiesc mai rău ca în perioada de criză. Asta spune totul despre comparaţia dintre cele două perioade', a declarat Emil Boc, citat de Agerpres.

El a spus că întregirea salariilor a fost urmarea măsurilor economice corecte luate de guvernarea Boc.


'A venit Ponta sau Antonescu cu banii de acasă în 2012 să întregească salariile? A fost produsul muncii noastre de aproape doi ani de zile, când a trebuit să muncim ca să punem salariile la loc. Ei doar au venit şi şi-au pus cireaşa pe tort. Asta e realitatea', crede Emil Boc.

Potrivit acestuia, PSD se laudă acum cu proiectele pe care le-au pregătit guvernele anterioare.

'N-a fost atâta manipulare în ultimii 20 de ani câtă există în momentul de faţă din partea PSD, să foloseşti panourile electorale în care să vorbeşti de lucruri pe care nu le-ai realizat tu, să vorbeşti de kilometri de autostradă pe care nu i-ai făcut, să vorbeşti de fonduri europene pe care nu tu le-ai adus. Banii europeni cu care se laudă Ponta sunt produsul muncii guvernelor Boc şi Ungureanu, pentru că pe vremea aceea s-a lucrat pe aceste proiecte care să aducă bani în ţară', a conchis Emil Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ