Udrea a la Drăgușanu

| 07 mai, 2014

Cine se crede frumoasă, deșteaptă și își imaginează că tot ce zboară în politică se mănâncă, să ridice mâna!

Cam așa sună ”castingul” Elenei Udrea, care nu se mai mulțumește doar cu Elena Băsescu și fata de la pagina 5 și a sunat adunarea și pentru un număr neprecizat de amatoare de salturi în gol, de dragul partidului. Una din primele care au răspuns prezent este fosta campioană olimpică la tenis, Ruxandra Dragomir care în primă instanță și-a depus candidatura din partea PMP pentru un loc de senator într-un colegiu din sectorul 4 după care imediat a sărit la beregata premierului, ca să fie clar pentru toată lumea că are merite politice. Cum însă nou-venita nu prea este partener de discuție pentru nimeni, Dragomir a fost nevoită să se bage în seamă.

Inițiativa, căznită ca orice început dificil, constă în depunerea la Guvern a unei scrisori în care, țineți-vă bine, îl atenționează pe premier că a fost sesizat de Elena Udrea la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării "pentru jignirile aduse tuturor femeilor".

Tot ce sperăm ca stilul acesta monoton să nu fie o deformație profesională și, de acum încolo, ca la tenis, ambițioasa amintită să întoarcă servitele Elenei Udrea. Conținutul este același iar sportiva a făcut eforturi demne de Elena Băsescu pentru a reda fidel chiar și stilul declamativ al atacurilor ”șefei” Udrea:

"Dacă până acum nopţile şi le petrecea (n.r. premierul Victor Ponta) visându-l pe preşedintele Băsescu şi încercând să inventeze tot felul de motive pentru Guvernul pe care îl conduce şi care este în colaps, iată că acum nopţile şi zilele îi sunt preocupate cu activităţile doamnei Udrea şi nu doar că o jigneşte pe doamna Udrea, ci jigneşte toate femeile care îndrăznesc să facă politică şi care îndrăznesc să îl contrazică zi de zi, pentru că şi femeile au, într-adevăr, o valoare", a sunat prelegerea feministei care se visează deja făcând parte din devălmășia bărbaților de dreapta unde se înghesuie cuminți Tomac, Baconschi, Preda și alții asemenea...

Însă problema fostei sportive pare a fi una de vedere, deoarece Victor Ponta nu a jignit nicidecum ”toate femeile” ci doar i-a rectificat un pic orgoliul Elenei Udrea, care prea s-a obrăznicit tare în ultima vreme, de când comite campanii în loc să lămurească dacă ”a fost sau nu a fost” la MDRT.

Cu greu poate fi numit Victor Ponta misogin, termenul este absolut gratuit și se pare că se datorează mai degrabă entuziasmului Elenei Udrea când mai descoperă cuvinte noi în DEX. Acuzele acestea de misoginism ar trebui mai cumpănite o idee. Cum ar fi misogin Ponta, când atât în guvern cât și în PSD sunt o mulțime de femei în poziții demne de invidiat? Abia se supără Crin Antonescu pe Ponta c-a îndrăznit să accepte invitația doamnelor din Organizația Femeilor Social-Democrate și a venit la manifestația de Ziua Femeii. Sau acele doamne nu se pun din punctul de vedere al Elenei Udrea și al noului ”scutier” Ruxandra Dragomir, fiind femei dar nu de dreapta?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 2014
SAG
desistiu ca nu existi,esti creatia lui Sultanescu,te asimilez ca o vaca..
nu ,nu te-am jignit,ti-am rectificat putin orgoliul...
cu masina de rectificat
Ponta il rectifica cu cei 7 ani de acasa...
07 mai, 2014
cantautor
bine le mai "zice" Ferenczy ...
mare ziarist,mare scriitor,mare filozof,mare caracter...
felicitari Dle Sultanescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ