EMOŢIONANT! Dovada că IUBIREA NU ARE NICIO LIMITĂ

| 23 sep, 2014

"Până când moartea ne va despărţi" nu este suficient pentru unii. În timp ce escavau pentru găsirea capelei pierdute din St. Morrell, în estul Leicestershire-uli, arheologii de la Universitatea din Leicester au anunțat descoperirea a 11 schelete, care datează de 700 de ani.

O echipa de arhelogi de la Universitatea din Leicester a descoperit in timpul unor sapaturi la un site situat in satul Hallaton, centrul Angliei, nu mai putin de 11 schelete, ingropate in apropiererea unei biserici.


Arheologii britanici, care efecteaza sapturi in zona de patru ani, au fost impresionati de doua dintre schelete gasite. Acesta au fost descoperite in acelasi mormant avand bratele incrucisate, relateaza CNN. 

Cercetatorii cred ca au fost ingropati intentionat in aceasta pozitie, deoarece era loc suficient pentru ca cele doua cadavre sa nu se atinga.

In urma cu doi ani tot in Leicester au fost descoperite osemintele regelui englez Richard al III-lea in timpul lucrarilor de reamenajare a unei parcari municipale. 

Analizele ADN - au confirmat ca acest schelet curbat, care prezenta urmele unor rani suferite in razboi, era intr-adevar cel al ultimului rege din dinastia Plantagenet, cazut in lupta nu departe de acolo si inmormantat intr-o ceremonie discreta organizata de calugarii franciscani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ