Gene EXTRATERESTRE în ADN-ul uman. Originea omului, în sfârșit, dezvăluită!

| 06 oct, 2014

În Biblie există numeroase referinţe cu privire la uriaşii supranumiţi Nefilimi, descendenţii fiilor lui Dumnezeu, care s-au împerecheat cu frumoase pământence, chiar înainte de Potop. De asemenea, cea mai veche carte din lume, descrie şi o altă specie de oameni, numiţi Refaimi, înalţi şi puternici, care au trăit în Canaan.

Probabil cea mai veche şi misterioasă rasă menţionată în Biblie este cea a oamenilor Didanum, care este cunoscută şi sub numele de Ditanu sau Tidanu. Aceştia au fost strămoşii Nefilimilor şi al Refaimilor.

Pentru că de cele mai multe ori Biblia ascunde cele mai importante secrete ale evoluţiei rasei umane, am decis să dezlegăm misterul strămoşilor noştri. Pentru a înţelege cât mai bine cine erau şi de unde se trăgeau oamenii Didanum, trebuie mai întâi să facem o scurtă prezentare a Nefilimilor şi Refaimilor. Biblia este singura sursă de informare cu privire la aceste rase bizare şi astfel analiza dezlegării acestui mister se bazează pe Geneză.

Cum s-au născut Nefilimii?

Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice, Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit. Dar Domnul Dumnezeu a zis: “Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!”În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime. Geneza 4. 1-4

Acest pasaj din Biblie indică faptul că fiii lui Dumnezeu, adică fiinţe celeste au venit din inima Universului şi atunci când au descoperit specia umană, au ales să se împerecheze pentru a crea o nouă specie, mai evoluată. Este limpede că aceşti extratereştri aveau cunoştinţe genetice avansate, dar nu s-au implicat prea mult în folosirea lor, astfel rezultatul final a fost crearea unor oameni gigantici, numiţi Nefilimi.

Îngerii căzuţi, sau cei care au încălcat regulile lui Dumnezeu, au fost eliberaţi din rolurile lor şi izgoniţi pe Terra. Geneze menţionează faptul că giganţii au fost rezultatul împărecherii îngerilor căzuţi cu fiicele omului.

Interesant mai este faptul că uriaşii nu s-au împerecheat doar între ei, ci şi cu oamenii obişnuiţi şi aşa au luat naştere Gibborimii. Aceştia nu au fost atât de înalţi precum Nefilimii, dar totuşi a fost o rasă extrem de violentă.

Cine au fost Refaimi?

Cuvântul ebraic refaimi are două înţelesuri: primul se referă la spiritele plecate din această lume, iar cel de-al doilea se referă la un popor antic, care a trăit cu mulţi ani în urmă în Canaan.

Şi în al patrusprezecelea an au venit Kedarlaomer şi regii, care ţineau cu el, şi au bătut pe Refaimi la Aşterot-Carnaim, pe Zuzimi la Ham, şi pe Emimi la Şave-Chiriataim; Iar pe Horei i-a bătut la muntele lor Seir şi până la El-Faran, care e lângă pustiu. Apoi, întorcându-se de acolo, au venit la Ain-Mişpat sau Cadeş şi au bătut toată ţara Amaleciţilor şi pe toţi Amoreii, care locuiau în Haţaţon-Tamar. Geneza 14. 4-7

Acest popor antic era unul foarte de temut. Pe lângă faptul că Rafaimii erau războinici înrăiţi, e posedau o fortă ieşită din comun datorită faptului că erau giganţi. Aceasta este cauza pentru care oamenii de rând se temeau de ei şi îi priveau precum nişte coloşi ai naturii.

Ceea ce este surprinzător este faptul că citim iarăși despre existența uriașilor și după potop. Iată ce găsim în Numeri 13:33:

„Apoi am mai văzut în ea (țara Canaan) pe uriași, copiii lui Anac, care se trag din neamul uriașilor; înaintea noastră și față de ei parcă eram niște lăcuste.”

Întrebarea firească este: de unde au apărut acești uriași dacă toate ființele decăzute au fost distruse de apele potopului? Există două explicaţii logice. Este posibil ca Rafaimii să fie fiii Nefilimilor, sau pur şi simplu a mai existat o altă împerechere a oamenilor cu o altă specie de îngeri.

Cu toate acestea, acum putem să dezbatem şi subiectul oamenilor Didanum. Se spune că ei au trăit pe teritoriul Siriei de astăzi şi au fost primii oameni evoluaţi care au existat pe Terra. Ei sunt menţionaţi atât în textele sumeriene, cât şi în diferite legende antice. Această civilizaţie este una de excepţie pentru că originile sale încă sunt învăluite în mister. Unele dintre legende susţin că Dumnezeu însuţi a coborât pe Pământ şi l-a binecuvântat pe regele Keret, pe care îl considera ca şi fiul său. Se mai spune că Dumnezeu, sau creatorul este tatăl tuturor regilor care au existat.

Alte texte antice descriu această rasa ca fiind una unică şi care nu are nicio legătură cu giganţii care şi-au dus viaţa pe Terra. Aceleaşi texte susţin că Didanum nu au fost oameni simpli, ci au avut gene de zei.

Indiferent care ar fi adevărul, putem concluziona că istoria omenirii este învăluită într-un mister, dar cu toate acestea ştim că de nenumărate ori, omul a suferit modificări genetice, care au avut la bază numeroase gene extraterestre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ