Eveniment marcant în PNL. Liberalii vor petrece sâmbătă la nunta unui fost ministru

| 21 apr, 23:32

Liberalii participă sâmbătă la nunta lui Mihai Voicu cu Claudia Benchescu. Liberalul a fost ministru delegat pentru relația cu Parlamentul , iar Claudia Benchescu ocupă în prezent poziția de președinte al Cluburilor Studențești Liberale.

Evenimentul va avea loc sâmbăta aceasta la biserica Podeanu, din Bucureștii Noi, iar petrecerea de nuntă se va ține la Palatul Mogoșoaia. Nașii de cununie al celor doi va fi fostul ministru al Culturii și președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, liberalul Gigel Știrbu alături de soția sa.

La eveniment au fost invitați toți cei din conducerea PNl. De la petrecere vor lipsi însă președintele Klaus Iohannis, dar și prședinta PNL, Alina Gorghiu și Crin Antonescu care a declinat invitația.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 20:08
stalin si poporul rus
DOI DERBEDEI, DE CARIERISTI
MAMELUCI ASTIA,N-AU NICI O MESERIE.AUZI,CU CE SE OCUPA PROSTII.EL,NUMARA
ABSENTII DIN CELULA.EA,19 ANI-SUBDEZVOLTATA MENTAL,SE OCUPA DE CLUBURILE DE NOAPTE-BAMBU,OK....ALE LEPRELOR STUDENTESTI LIBERTINE.
TOLOMACILOR,SA VA IA MILITIA SI SA VA DUCA LA FORTELE DE MUNCA,.ASA O SA SCAPAM DE TROGLODITII DE LIZBERALI.SI CU TOV GORGHIU-DEJ,FIICA DE
CHEFERIST,TINUT IN INCHISOARE -DOFTANA,DE ZURBAGII DE CACANARI.HUO !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ