EXPLOZIV! Elena Udrea ŞTIA cine va fi şef al SRI

| 19 feb, 21:39

Elena Udrea subliniază în prima declaraţie de după eliberarea din arest că noul şef al SRI a fost ales de directorul adjunct al instituţiei, Florian Coldea.

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Protejata lui Traian Băsescu reia ideea fostului său protector şi îl felicită pe Dan Voiculescu -" nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România.

Citeşte şi: Traian Băsescu este ŞOCAT de propunerea lui Klaus Iohannis. Vezi ce spune fostul şef al statului

Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ