Klaus Iohannis răspunde 'sfatului' primit de la Traian Băsescu

| 19 feb, 21:22

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că îşi doreşte în continuare un Guvern PNL, dar că atât timp cât va exista o majoritate PSD în Parlament va colabora cu premierul Victor Ponta instituţional.

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl 'sfătuia' pe Iohannis să nu mai colaboreze cu Ponta dacă doreşte să schimbe majoritatea în Parlament. Iohannis a raspuns ironic la sfatul lui Băsescu:

"Cum a făcut domnia sa, că a şi rezolvat problema .... Fiecare cu stilul lui. Dupa ani se pot face comparaţii după ani. Suntem foarte diferiţi. Asta nu înseamnă că unul e mai bun decât celălalt. Vom afla din cărtţle de istorie care a fost mai bun.

Cel târziu în 2016 vom avea alegeri parlamentare şi toate sondajele arată că va fi o schimbare la putere. Mi-ar conveni şi mâine să se facă schimbarea, dar nu depinde de mine.

Pentru România nu ar fi bine să existe o ceartă permanentă şi îmi asum această colaborare instituţională cu premierul", a explicat Klaus Iohannis la Digi 24.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Florian Coldea rămâne adjunctul SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ