FABULOS! Cum a decurs confruntarea dintre ELENA UDREA şi denunţători. Dezvăluiri incendiare

| 19 mar, 18:40

Astăzi a avut loc confruntarea dintre Elena Udreaşi cei care au denunţat-o. Imediat după încheierea audierilor, prietena fostei şefe PMP a postat pe Facebook un mesaj în care a specificat că "Elena Udrea a ieşit învingătoare".

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook:

"Confruntarile Udrea vs denuntatori,s-au incheiat.

Asa cum am prevazut Elena a iesit invingatoare. Conform declaratiilor avocatului Marius Striblea,denuntatorii au fost tot timpul in dificultate,nereusind sa isi sustina declaratiile anterioare.
Confruntarea dintre Elena si Ana Maria Topoliceanu a fost una decenta. Topoliceanu a infirmat faptul ca i-ar fi platit Elenei petrecerea de la Predeal,asa cum declarase in denunt.
Gardean a spus ca geanta cu 900.000 de euro nu era destinata Elenei Udrea. Nastasia nu isi mai amintea mai nimic... ora la care i-a inmanat geanta Elenei, in ce parte a zilei,dimineata sau seara sau macar cum arata geanta,ce forma avea,de voiaj,rucsac,sport sau diplomat? Tot ce a putut raspunde a fost ,,era neagra".
Stefan Lungu a recunoscut ca Elena nu stia nimic de platile facute de el.
Voi reveni cu mai multe informatii maine dupa ce o voi vizita pe Elena.", a scris prietena Elenei Udrea pe Facebook.

 

Citeşte şi: Avocatul ELENEI UDREA: I-am demolat pe toţi!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 16:26
cetatean
parere
Are dreptate dl Ovi, dar ma intreb oare cat pot fi influentati judecatorii pentru astfel de comentarii???poate nu este prea bine ca sunt pareri publice! Speram ca intr.o zi sa nu Ruxandra Dragomir ceea ce a patit avocata lui Bica/iar acest Facebook este rau , rau de tot ....E CA UN PROCUROR PE NET!
20 mar, 10:35
ovi
Hai sictir!
Se vedea clar pe fetele celor 4 ,ca le e teama,Ma intreb cine i-a amenintat sa isi schimbe radical si culmea,toti deodata,atitudinea?Doar nu degeaba a facut Lenuta celebrul semn cu nasucul,dedicatie pentru Popeye...Daca nu ma scoti,te torn,suna semnalul.Si marinarasul s-a conformat,dupa cum se vede.
20 mar, 08:16
Adam
Afacere tip franciza
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ