PROCURORII au decis: ELENA UDREA scapă de arest

| 20 mar, 09:42

Elena Udrea scapă de arestul la domiciliu în dosarul Microsoft. Procurorii nu au cerut prelungirea măsurii după data de 17 martie, atunci când a expirat termenul stabilit de instanţă.

În schimb în dosarul în care este arestată preventiv, "Gala Bute", au avut loc confruntări maraton între fostul ministru şi denunţătorii săi.

Vineri dimineață, mama Elenei Udrea a ajuns la Arestul Central pentru a-și vizita fiica. Alături de aceasta a sosit și prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir.

Procurorii o acuză pe deputată de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Potrivit deciziei Curţii Supreme, Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenţă ca urmare a denunţului formulat de Dinu Pescariu. De asemenea, în cazul fostului ministru, magistratul de drepturi şi libertăţi a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ludovic Orban ar putea ajunge lângă ELENA UDREA

Tag-uri: arest, DNA, elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 10:36
Andrei Pop
asteptam precizare pozitie DNA
preluare nasul.tv,gorj,etc
"Comisioanele notariale uriașe plătite de Ciurel soției procurorului Dănuț Volintiru, aflat pe poziția a treia în DNA central, pot constitui cheia de interpretare a acestei stări de fapt. Avem un complice în curs de arestare și un făptuitor liber.

Această nouă tranșă de 6 miliarde vine la o săptămână după ce tot GORJNEWS a probat că Ciurel a plătit și alte comisioane notariale uriașe Danielei Volintiru. Deși ancheta noastră a fost preluată de presa centrală, nu a existat nicio reacție oficială din partea DNA. Procurorul Volintiru nu a cerut Inspecției Judiciare să fie demarată procedura de apărare a reputației, și nici măcar nu și-a publicat declarația de avere lipsă, din 2014.

Pe fondul managementului dezastruos practicat la CEO de fostul vicepreședinte PSD Gorj Laurențiu Ciurel, impus de Victor Ponta ca manager ”apolitic”, în ultimele luni se încearcă să se amâne intrarea în insolvență, prin vinderea unor subunități ale CEO. Aceste tranzacții sunt realizate prin notariatul Danielei Volintiru.

CET Govora înregistra datorii de 2210 miliarde lei vechi către CEO. În cadrul unei tranzacții vizibil dezavantajoase, Ciurel a renunțat la cele 2210 miliarde lei vechi pe care le avea de încasat, și a mai cedat și întreaga Exploatare Minieră Berebești. La schimb, a obținut doar 1840 miliarde lei vechi, plătibili de către CET Govora în următorii 10 ani!"
20 mar, 10:18
Oli
locuri de munca
Cautam colaboratori pentru
publicare anunturi.

Se lucreaza comod de acasa
maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.

Cerinte:
calculator

conexiune internet


cunostinte minime PC


seriozitate


atentie la detalii


rabdare


perseverenta


nu este necesara
experienta

Instruire gratuita oferita prin lectii
transmise prin mail.

Veti trece mai intai prin
instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.

Program part-time.Acest proiect vizeaza
piata americana a cartilor electronice.

Se incheie contract legal de munca.

Pentru informatii trimiteti
textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]

Oferim si solicitam seriozitate!
20 mar, 09:47
Florin Ioh
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ