FĂRĂ PRECEDENT! Gabriela Firea o acuză pe Kovesi: Minte

| 11 dec, 2014

Ministerul Public va avea un buget cu 19 milioane de lei mai mare in 2015, iar Directia Nationala Anticoruptie va avea si ea un buget mai mare decat in acest an, sustine purtatorul de cuvat al PSD, Gabriela Firea.

"In timpul campaniei electorale, guvernul era acuzat ca va majora taxele si impozitele si ca va elimina cota unica. Actualul proiect de buget demonstreaza acum, cat se poate de clar, ca acelea n-au fost altceva decat niste mari minciuni. Odata demontate acele acuzatii, acum au fost inventate altele, de data aceasta referitoare la micsorarea bugetelor anumitor ministere sau institutii, precum bugetul alocat Sanatatii sau Justitiei", declară Gabriela Firea.

Firea o acuza de minciuna pe Laura Codruta Kovesi, procrorul sef al DNA, cea care a lansat, joi, pe piata informatia ca bugetul DNA ar urma sa fie micsorat in 2015.

Firea sustine ca "Propunerea de buget rezultata in urma negocierilor cu partenerii nostri internationali este una cat se poate de buna. Pentru anul 2015 au fost incluse in buget toate masurile adoptate sau angajate de guvernul Ponta, dar si alte masuri de stimulare economica, precum reducerea TVA la pachetele turistice ."

Gabriela Firea afirma ca "Este foarte important sa se inteleaga ca, la Sanatate, poate parea un buget mai mic, dar in cifre reale el este mai mare. Aceasta pentru ca au fost platite arieratele, datoriile istorice mostenite de la guvernele PDL. Daca ne uitam la banii alocati CNS, atunci vedem ca sumele sunt mai mari."

"De asemenea, in ceea ce priveste DNA, institutia nu are un buget distinct, el fiind defalcat din bugetul Ministerului Public. Avand in vedere ca Ministerul Public va avea un buget cu 19 milioane de lei mai mare in 2015, si DNA va avea un buget mai mare", incheie Firea.

Kovesi i-a scris lui Cazanciuc. Şefa DNA susţine modificarea dispoziţiilor referitoare la controlul judiciar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 2014
iliescovici
despre firea
Intr-un loc S-ar putea sa fie foarte buna guraliva asta-, pe la spate.
11 dec, 2014
MOROMETE
Ii recomand pupincuristei Tov. Firea sa se intoarca in infometata Moldova de unde a plecat cu chilotii rupti in c-u-r si o ceapa degerata in buzunarul cu gaura.
12 dec, 2014
vlbnlnb
ce sa-i faci bre moromete, daca noi moldovenii nu purtam chilotzi de tabla ca la voi in oltenia... se mai rup...
11 dec, 2014
RODICA
CEA MAI NOUA OFERTA DE LUCRU!
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 dec, 2014
mosu
PANARAMA ASTA PENALA MAI JICNESTE MULT PANA SE VA SESIZA O AUTORITATE?.NU ARE NICI UN PIC DE BUN SIMT CURVA ASTA ORDINARA?
11 dec, 2014
gigi
Mai ticalosule ,are dreptate Firea ,o minciuna ordinara sau prostia madamei kovesi trebuia pusa la punct ,ati mintit in campania electorala ,mai dava dracului de maimutoi cu scoala pe net.
11 dec, 2014
Ana
Nesititule,n-ai nici nume si nici un D-zeu. Ia declina-ti tu adevaratul nume sa vedem cit de curajos esti atunci ! Daca tu stii ca este curva poate vei produce in instanta niscaiva dovezi. Nemernic si nenorocit ce esti.Sa-ti fie rusine. Trebuie sa dai socoteala pentru aceste calomni,sa nu crezi ca nu ti se poate afla identitatea reala.
11 dec, 2014
Ionica
Fii sigur ca o *autoritate* se va sesiza impotriva ta sa dai cu subsemnatul pentru calomnie.Nerusinatule !
12 dec, 2014
ochiuldinfrunte
pentru coanele ana si ionica
Bre doamnelor,... nu se sesizeaza nimeni pentru calomniile si minciunile pe care le debiteaza politicienii nostri si voi vreti sa ne ia de guler pe noi postacii de comentarii? cred ca traiti intr-o lume ireala...unde visati numai trandafiri si culoare rosie!!! aceasta ,,doamna" Firea sa se ia de mana cu cealalta emanatie blonda a lui Basescu si sa-si mute sediile amandoua pe Dorobanti langa cocalarii si pitipoancele de acolo!!!
11 dec, 2014
johny
Porcii
in cazul acesta faceti monopol pe produsele de la societatile comerciale care ne omoara zilnic cu e-uri si vitamine de dezvoltare rapida.

In alta ordine de idei daca un porc este crescut si spalat zilnic poate fi de 100 de ori mai sanatos decat cei crescuti in crescatorii si stresati de programul de alimentatie.

Totusi spuneti si cine va sponsorizeaza pentru aceasta masura!!!

Am crescut cu porc de tara !!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ