Gabriel Oprea: Am discutat cu secretarul general al Interpol despre cazul românului răpit în Burkina Faso

| 19 mai, 12:11

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunțat că a discutat cu secretarul general al Interpol, Jürgen Stock, despre cazul românului răpit în Burkina Faso, pentru a obţine un schimb de informaţii.

"Am discutat astăzi cu domnul secretar general al Interpol despre cazul cetăţeanului român răpit în Burkina Faso şi despre evoluţia acestei situaţii. Suntem interesaţi să avem un schimb de informaţii cu Interpol în acest caz, având în vedere experienţa acestei organizaţii în problematicile de tip terorist", a declarat ministrul.

Oprea a precizat că din luna aprilie s-a constituit o celulă de criză în cadrul căreia sunt analizate toate informaţiile noi legate de această situaţie, potrivit B1tv.

Aceasta este formată din specialişti ai MAE, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Ministerului Apărării Naţionale şi Administraţiei Prezidenţiale.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre cazul românului răpit în Burkina Faso: atenţionez că procesele teroriste se vor amplifica

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ