Gabriel Oprea: Cred că m-au reevaluat cam toți președinții, în sensul bun

| 19 iul, 10:52

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat, sâmbătă, că a fost reevaluat "în sensul bun" de aproape toți președinții României, deoarece a demonstrat solidaritate în momente grele și întotdeauna și-a respectat cuvântul.

"În momentul în care am lucrat mai mult împreună, dincolo de campaniile politice, când faci ceva cu adevărat pentru țara asta și îți faci datoria... Cred că aici este plusul meu, că stau la greu, că nu fug la prima greutate și că îmi țin cuvântul dat. Și cred că m-au reevaluat cam toți președinții, în sensul bun, pentru că sunt un om care stau la greu. La greu, toți vor să aibă oameni adevărați", a declarat Oprea la Realitatea TV.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: Îl sprijin pe Victor Ponta premier. Nu iau în calcul alte ipoteze

El a adăugat că a arătat întotdeauna respect funcției de președinte al României și a evitat orice conflict cu șeful statului.

"Am avut o relație corectă cu toți președinții României și (...) îi respect pe toți președinții României, ca instituție, indiferent ce spun sau ce nu spun, nu le-am răspuns niciodată până acum în contradictoriu. (...) Respect instituția președintelui României. Îl respect pe președintele Iohannis, este președintele României, ales de români", a precizat Gabriel Oprea.

Tag-uri: Gabriel Oprea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ