Gabriel Oprea: România este o țară sigură și un exemplu privind lupta împotriva corupției

| 19 iul, 09:23

România este, în prezent, un exemplu în Europa atât din perspectiva luptei anticorupție, cât și pentru faptul că este o țară sigură, a afirmat  vicepremierul pe probleme de securitate națională, Gabriel Oprea.

"Eu cred că suntem un exemplu (...) în momentul de față, în Europa, atât privind lupta împotriva corupției, dar și faptul că România (...) este o țară sigură într-o lume nesigură, mai ales în contextul de securitate din regiune", a declarat Oprea, la Realitatea TV.

În opinia sa, actualul avânt al luptei anticorupție, pe care îl apreciază ca fiind un moment istoric, va avea ca rezultat o reducere semnificativă a numărului celor care încalcă legea.

"Există acest moment istoric vizavi de corupția din România în care toate instituțiile statului își fac cu adevărat datoria (...). Eu cred că orice om normal la cap în această perioadă caută să nu mai facă greșeli și caută să respecte legea, că dacă nu respectă legea, o pățește. Cred că în momentul de față, încet dar sigur, toate aceste lucruri se vor reduce foarte mult", a spus Gabriel Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ