KLAUS IOHANNIS face GLUME pe seama lui VICTOR PONTA

| 17 iul, 10:19

Noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, a depuns vineri, la ora 9,00, jurământul de învestitură în funcţie. De la ceremonia a lipsit atât premierul Victor Ponta, cât şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

La ceremonie au fost prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor si Valeriu Zgonea, vicepremierul Gabriel Oprea. La finalul ceremoniei, Iohannis s-a oprit câteva secunde alături de Zgonea şi Oprea, făcând o glumă pe seama premierului.

"Domnul Ponta s-a retras?", l-a întrebat preşedintele pe Valeriu Zgonea. Acesta din urma a părut puţin încurcat de întrebare, în timp ce Gabriel Oprea a zâmbit larg când l-a auzit pe Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 15:23
sorin
Oportunitate cu totul provocatoare!
Oportunitate cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ