Gabriel Oprea îl LAUDĂ pe Klaus Iohannis. Ce spune UNPR-istul despre relaţia sa cu preşedintele

| 23 mar, 23:11

Interesul național al UNPR se potrivește foarte bine cu un președinte gen Klaus Iohannis, a declarat președintele Uniunii, vicepremierul Gabriel Oprea, luni, pentru Realitatea TV.

"Pe probleme de securitate națională îl sprijinim total pe președintele Iohannis", a adăugat Oprea. În opinia sa, Iohannis este "un om serios, care se ține de cuvânt".

Oprea crede că relația sa cu președintele Klaus Iohannis a început cu dreptul. "Referitor la Iohannis știți cum este în politică, depinde și cum începi. Câteodată începi cu stângul, câteodată cu dreptul. Chiar mi-a reușit cu Iohannis, cred că a fost cu dreptul. Am făcut sport în Sibiu, școala de ofițeri din Sibiu, mi-am luat nevastă din Sibiu. Îl cunosc de mult timp pe Iohannis. Este un om serios. Era primar, m-a respectat, l-am respectat", a afirmat vicepremierul Oprea.

Pe de altă parte, el a spus că premierul Victor Ponta este un tânăr de mare viitor. "Victor Ponta, un băiat tânăr și de mare viitor, veți vedea, și-a asumat înfrângerea la o oră și ceva și am fost în spatele lui, fiindcă așa se face în politică. Este foarte important să fii acolo la greu și am fost în spatele lui Ponta când a anunțat România că a pierdut alegerile și l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Este foarte important pentru democrația românească", a menționat Oprea.

El este de părere că Ponta va mai avea un cuvânt în politică. "Ponta este mai mic decât mine cu 11 ani. Are 43 de ani. Este un om politic mult mai bun decât mine, un băiat tânăr care față de mine știe să își recunoască înfrângerile, este un om deștept și va mai avea un cuvânt în politică. Cred acest lucru cu tărie", a spus vicepremierul.

Potrivit acestuia, Ponta este un foarte bun premier. "Dincolo de anumite aspecte, unde pot fi subiectiv, pentru că fac parte dintr-un Guvern și în momentul în care fac parte dintr-o echipă normal că sunt subiectiv și cred în acea echipă, Victor Ponta cu plus sau cu minus este un foarte bun prim-ministru. Ponta nu are o politică de stânga, are o politică pentru România", a declarat Oprea.

Pe de altă parte, el a spus că UNPR-ul asigură stabilitatea economică și politică în România. "Țin mult la blazonul UNPR-ului (...) Pe termen mediu și lung cine se ține de cuvânt devine brand politic", a adăugat vicepremierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ