Gabriel Oprea: Sprijinim guvernul Ponta şi pe preşedintele nostru Klaus Iohannis

| 01 mai, 12:07

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a declarat, cu ocazia împlinirii a 5 de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea politică pe care o conduce este loială atât Guvernului Ponta, cât şi preşedintelui ţării.

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a declarat vineri, cu prilejul împlinirii a cinci ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea sa a reprezentat în ultimii ani un partener corect şi loial, având ca prioritate dezvoltarea României.

Gabriel Oprea a precizat că stabilitatea politică şi proiectele partidului sunt de interes naţional.

"Sprijinim guvernul Ponta şi pe preşedintele nostru Klaus Iohannis. Am fost parteneri corecţi şi loiali. UNPR este o uniune a progresului şi înseamnă dezvoltarea României. România are nevoie de instituţii puternice", a declarat Gabriel Oprea.

De asemenea, el a reiterat speranţa ca numărul membrilor formaţiunii să atingă cifra de un milion în următorii doi ani.

La manifestarea de împlinire a cinci ani de la înfiinţarea UNPR, desfăşurată în Piaţa Obor din Sectorul 2 al Capitalei, participă aproximativ 20.000 de oameni, care sărbătoresc cu un concert de muzică populară, cu viţel la proţap, mici, fasole cu cârnaţi, bere.

Citeşte şi: UNPR sărbătoreşte 5 ani de la înfiinţarea partidului. Participanţii serviţi cu mici şi bere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ