Oprea: România este acum un stat sigur, care generează stabilitate şi securitate

| 09 mai, 14:25

România este, în prezent, un stat sigur, care generează stabilitate şi securitate în zonă şi care este respectat de partenerii săi internaţionali din NATO, a declarat, sâmbătă, la Craiova, vicepremierul Gabriel Oprea, transmite Agerpres.

"Azi este 9 Mai: Ziua Europei, Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Victoriei în Războiul de Independenţă din 1877, premisele creării statului român modern. Tot ceea ce s-a clădit în această ţară s-a bazat şi pe sacrificiile Armatei române. (...) În momentul de faţă, România este un stat sigur, este o ţară care generează stabilitate şi securitate, mai ales în actualul context de securitate legat de ceea ce se întâmplă în Ucraina, ce s-a întâmplat la nivelul Europei, în Franţa, chiar şi pe plan mondial. Suntem respectaţi de partenerii noştri internaţionali din NATO", a afirmat Oprea, preşedinte al UNPR, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul UNPR Dolj.


Gabriel Oprea a participat, sâmbătă, la Craiova, la o şedinţă a organizaţiei judeţene UNPR Dolj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ